Activate your skin's night repair

Ampoule 2020 Activate your skin's night repair!

 
29,90
444482
4 items
+
Activate your skin's night repair! Deze repair- ampullenkuur ondersteunt het nachtelijke regeneratieproces en gaat tekenen van huidveroudering tegen.Met de maritieme werkstof Epocyl ,salixnigra bark extracten en de extracten van de alg en trufffek wordt de huid afweer versterkt en het vochtdepot opgebouwd. Voor een stralende huid die meer weerstand heeft tegen de dagelijkse uitdagingen.

De repair -ampullenkuur brengt de natuurlijke barrière van een zwaar belaste en uitgeputte huid weer in balans en vergroot haar weerstands vermogen .Waardevolle extracten van de alg en de kostbare truffelextracten activeren je huid tijdens de slaap.

En s'morgens word je huid stralend wakker uit haar schoongeidsslaap en is weer gewapend tegen alle dagelijkse  uitdagingen.

 

Toepassing: 's avonds na de reiniging met BABOR CLEANSING-producten. Ampul schudden en de ampullenhals met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. de opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste, gekleurde ring openbreken. Fluid in de handpalm doen en dan op gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen. Vervolgens denacht verzorgingscrème aanbrengen.