BABOR AMPOULE Promo Fluid 2019 -Hemp Rebel

 
24,90
10 dagen
424476
50 items
+

Chill out want alle goede dingen zijn groen! Dankzij de gelimiteerde Hemp Rebel ampullenkuur is er geen reden meer om gestrest te zijn. Idaal voor nachtelijk herstel alsmede voor de frisse start van de dag.

 Wanneerje huid in opstand komt,geeft de De-stress editie jouw huid maximaal ontspanning. Door de unieke combinatievan hennepzaadolie,aloe vera ,cactus en panthenol kan de gestreste huid weer fris de nieuwe dag beginnen

De hennepzaadolie,rijk aan omega6-vetzuren,stimuleertde regeneratievan de gestresste huidbarriere.Extractenuit beide woestijnplanten aloe vera en cactushydrateren de huid .Panthenol kalmeert en Glow-pigmenten toveren onmiddelijk een frisse teint tevoorschijn.

Ideaal voor het herstel gedurende  de nacht maar ook voor een frisse start van de dag .De huid is hersteld en voelt fluweelzacht.

Toepassing: na de reiniging met BABOR CLEANSING-producten. Ampul schudden en de ampullenhals met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. de opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste, gekleurde ring openbreken. Fluid in de handpalm doen en dan op gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.