BABOR AMPOULE Promo Fluid 2019 - Vitamin Diva

 
22,90
10 dagen
424472
50 items
+

Promo Fluid 2019 Vitamin Diva

110%geven! Non -stop ! Werkstof concentraatvoor een gesterkte huid vol energie.

Gebundelde power in 14ml ! Door de nieuwe Vitmin Diva ampullenkuur word de huid gesterkt en deze laat haar met de volle 110% de dag beginnen .Ga ervoor -ampullen power.

Dankzij de perfecte gedosserde vitaminshot van vitamine A E en provitamine B5 en biotine in combinatie met ingekapselde zuurstof versterkt de energetiserende ampullenkuu r de huidbarriere en vitaliseer de huid 

De ampul met multivitaminen ondersteunt de huidbarriere dooreen vitamineshot en maakt haar heerlijk zacht DeOxygen Plus ampul is oppeppervoor het festival en geeft de huid de nodige kick.Voor een gesterkte huid vol energie.

Toepassing: na de reiniging met BABOR CLEANSING-producten. Ampul schudden en de ampullenhals met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. de opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste, gekleurde ring openbreken. Fluid in de handpalm doen en dan op gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.


Artikelnummer: 424461