• Besparing 5%

Hydro Base - Marble Collection Voordeelset

Adviesprijs: 39,00  
37,00
U bespaart: 2,00 (5%)
10 dagen
Prijs in punten: 1850 punten
411333
2 items
+

Hydro Base - Marble Collection Voordeelset

De BABOR CLEANSING-iconen HY-ÖL en Phytoactive als set in het gelimiteerde marmerdesign.

HY-OL®
HY-OL® is de hydrofiele reinigingsolie voor elke huid met zuiver natuurlijke olien van soja, sesam en aardnoot en het quillaja-extract dat de reinigingswerking ondersteunt. HY-OL® verwijdert op grondige en behoedzame wijze in combinatie met de op het huidbeeld afgestemde verzorging phytoactive, verontreinigingen die zowel in olie als in water oplosbaar zijn zonder een gespannen gevoel achter te laten. De huid ademt weer en de teint presenteert zich rozig fris.

Phytoactive Base
Phytoactive Base is de ideale verzorgingsfase bij de BABOR HY-OL® reiniging voor een droge huid. Al tijdens de reiniging adstringeert het BABOR exclusieve detox-extract uit agrimonie. Geselecteerde kruidenessences uit munt, berk en rozemarijn verlevendigen en verfrissen de huid. Ze ziet er tot in de porie?n gereinigd uit en heeft een rozig frisse uitstraling.

Toepassing
HY-OL® (4 pompeenheden) op de droge huid aanbrengen, dan 2 pompeenheden Phytoactive daaroverheen verdelen. Met vochtige vingers masseren tot er een melkachtige emulsie ontstaat. Met ruim koel water grondig verwijderen.