Babor Pro

Onze nieuwe lijn gemaakt door experts, voor experts.

Doctor Babor pro bevat de nieuwste werkstoffen met de hoogste werkzaamheid voor onze huid. Deze krachtige, afzonderlijke werkstoffen in een optimale dosering, zonder geur- en kleurstoffen zijn afgestemd enkel op jou behoeften van je huid en garanderen een goede verdraagzaamheid.

We hebben 4 gloednieuwe Doctor Babor pro behandelingen voor jullie klaar.


TheraPro Peel

AHA peelings behoren tot de zogenaamde chemische peelings en zetten als hoofdbestanddelen alfa hydroxy zuren van natuurlijke oorsprong in, zoals melk-, citroen-, appel- en glycolzuur. Aangebracht op de huid maken deze fruitzuren de kitsubstantie tussen de hoorncellen los, waardoor de huidstructuur losser wordt. Afhankelijk van de gebruikte peeling- en toepassingsintensiteit kunnen de hoorncellen op verschillende diepten worden verwijderd. Onze TheraPro Peels zijn niet gericht op resultaten van korte duur maar zetten in op blijvende resultaten.


Wat is de werking van de TheraPro Peels?

Ze hebben een onmiddellijke werking:
 •  ze nemen dode huidlagen weg.
 •  ook bij ontstekingen nemen ze de verhoorning weg zodoende de talg beter naar buiten kan.
 •  ze verwijderen in de huid aanwezige verontreinigingen.
 •  door deze behandeling wordt de opname van onze andere producten (serums, crème’s) sterker.
 •  het huidoppervlak wordt glad gemaakt.

 

De werking na 2 tot 3 weken bij een goede naverzorging:

 •  U heeft een mooiere huidbarrière.
 •  U heeft een betere vochtbinding.
 •  U heeft een betere celvernieuwing.
 

Zichtbare resultaten:

U heeft een frisse, stralende, gladde teint. Na een paar weken heeft u een jeugdigere uitstraling, minder lijnen en rimpeltjes en een regelmatigere, verfijnde huidstructuur.
 

Wie kan de Doctor Babor pro behandelingen doen?

 • Mensen die door leeftijd of uv-veroorzaakte huidstoornissen of rimpels hebben, verlies aan elasticiteit of een verminderde huidstevigheid hebben,
 • een vermoeide, vale of matte huid hebben,
 • een onzuivere huid,
 • een huid hebben met grove poriën,
 • een onregelmatige huidstructuur,
 • pigmentvlekken.
 
De behandeling duurt een uur en kan als een losse behandeling genomen worden of als kuur. De kuren worden individueel bekeken volgens de gevoeligheid en de noden van de huid en variëren van 4 tot 6 behandelingen. Maak gerust een afspraak en dan bekijk ik hoe we verder kunnen werken om ‘jouw’ huid het beste te geven.
 

TheraPro EGF behandeling

Dit is een behandeling voor een huid die regeneratie nodig heeft, die zichtbare ouderdomsverschijnselen vertoont met gedeeltelijk verlies aan volume.
Deze behandeling maakt de huid glad, effent en verfijnt de huidstructuur en zorgt voor een jeugdige gladde, verstevigde huid.
 

TheraPro C behandeling

Dit is een behandeling voor de veeleisende huid met ouderdomsverschijnselen zoals rimpels, verlies aan spankracht en elasticiteit. Voor een vermoeide, vale huid met minder uitstraling die een onregelmatige huidskleur heeft.
Deze behandeling verbetert de spankracht en de stevigheid van de huid en reduceert rimpels. Ze beschermt de huid tegen oxidatieve beschadiging en de behandeling zorgt voor een gelijkmatige teint met vitale frisheid, gladheid en stevigheid.
 

TheraPro CE behandeling

Dit is een verzorging voor de belaste huid die regeneratie nodig heeft, bijvoorbeeld in aansluiting aan een AHA peeling- of microdermabrasie kuur.
Deze behandeling zorgt voor een stabilisering van de huidbeschermingsbarrière. Ze zorgt voor een gezond ogende, soepele huid.
  

PRO interval-verzorgingstraining met de serums thuis

We hebben 9 nieuwe serums in onze Doctor Babor Pro lijn. Wat maakt ze nu zo speciaal? Ze bevatten 1 werkstof, waarbij de focus gaat naar 1 speciaal werkpunt. De werkstoffen kunnen hun individuele voordelen op die manier beter ontvouwen. We werken op een hoger niveau met een sterkere en snellere werking. Door de intervaltrainingen, wat een basisvoorwaarde is om goede resultaten te bekomen, geven we altijd nieuwe prikkels aan de huid die op hun beurt leiden tot de activering ervan, het wakker schudden en stimuleren.
Als we lang dezelfde producten gaan gebruiken raakt onze huid daaraan gewoon waardoor deze trager begint te werken. We maken onze huid met andere woorden lui. Het is de bedoeling met de intervaltrainingen dat we onze huid gaan wakker schudden. De trainingen voor thuis worden ook individueel bekeken volgens de klant en de noden op dat moment.
 
 
 

Welke serums hebben we?

HA hyaluronserum: is een serum voor een vochtarme huid. Deze huid vertoont droogte-/plissérimpeltjes, roodkleuringen, een verminderde elasticiteit en soepelheid van de huid en een gebrek aan frisheid. Doel van het product: zichtbare hydratatie tot in de diepere huidlagen, reduceert droogterimpeltjes en vult de huid van binnen op. Verbetert de huidelasticiteit, verhoogt de opnamecapaciteit van de vervolgproducten en zorgt voor een jeugdige, stralende frisse en strakke huid.
BA boswelia: is een serum voor een huid die nood heeft aan regeneratie. Voor een belast, uitgeputte, geïrriteerde, geprikkelde en onzuivere huid. Een huid die ook roodkleuringen vertoont, jeukt en gebrek heeft aan vocht. Doel van het product: werkt ontstekingsremmend, kalmeert de huid snel en voor lange tijd. Geeft een ontspannen huidgevoel en herstelt.

FR ferulinezuur: is een serum voor een huid die belast, uitgeput is en die bescherming nodig heeft. Doel van het product: werkt preventief anti-age. Beschermt de huid tegen pigmentverstoringen en voorkomt de door het milieu veroorzaakte huidveroudering.

EGF growth factor: is een serum voor een huid die regeneratie nodig heeft en zichtbare ouderdomsverschijnselen vertoont. Doel van het product: Activeert huideigen reparatie- en vernieuwingsmechanismen in de huid, maakt de huid glad, effent en verfijnt. Vermindert rimpels en lijnen, verstevigt het weefsel en de elasticiteit. Is goed voor een jeugdige, strakke en verstevigde huid.

A retinol: is een serum voor en huid die regeneratie nodig heeft en zichtbare ouderdomsverschijnselen vertoont. Doel van het product: Gaat de tekenenen van vroegtijdeige huidveroudering zoals rimpel, huidoneffenheden, vaalheid tegen. Maakt de huidstructuur glad en verfijnt. Vermindert lijnen en rimpels en voorkomt de door het milieu veroorzaakte huidveroudering. Zorgt voor een gelijkmatigere, verfijndere huidstructuur en een teint met jeugdig gladde, frisse uitstraling.
 
C vitamine C: is en serum voor een huid die regeneratie nodig heeft en zichtbare ouderdomsverschijnselen vertoont. Doel van het product: Verbetert de stevigheid en spankracht van de huid. Reduceert lijnen en rimpels, voorkomt de door het milieu veroorzaakte huidveroudering. Schenkt een gelijkmatige huidskleur (pigmentvlekken) en zorgt voor een vitale frisheid en gladheid.

CE ceramide: is een serum voor een gevoelige, belaste en uitgeputte huid die bescherming nodig heeft. Een droge, ruwe huid. Doel van het product: Verhoogt de huideigen beschermingsfuncties en behoedt de huid voor roodkleuringen en prikkelingen, maakt het huidoppervlak glad. Voor een herstelde, gesterkte en gezond ogende teint.
 
AG microzilver: is een serum voor een geïrriteerde, geprikkelde, gevoelige en onzuivere huid. Een huid die ook roodkleuringen vertoont en jeukt. Doel van het product: werkt antibacterieel, herstelt de huid, mindert langdurige irritaties en prikkels en vermindert jeuk. Zorgt voor een gekalmeerd, hersteld huidbeeld.
 
BG bètaglucaan: is een serum voor een huid die geïrriteerd, gevoelig en geprikkeld is, die bescherming nodig heeft. Een huid die roodkleuringen vertoont, jeukt, een gespannen gevoel heeft en een gevoel van warmte, hitte. Die ruw en schilferig is. Doel van het product: kalmeert en versterkt de huid op snelle en intensieve wijze, verhoogt het weerstandsvermogen en voorkomt huidveroudering. Voor een ontspannen, hersteld huidgevoel en een onmiddellijke gekalmeerde teint. Onze SOS serum, de brandblusser.
 
INTRODUCTIE AANBIEDING : behandeling + verzorgingsproducten voor thuis
 • TheraPRO Peel behandeling ( 95 EUR )
 • overnight AHA peeling ( 69 EUR )
 • HA Hyaluron concentraat ( 79 EUR )
 • PHYTO Moss cream  (69 EUR )
 • SPF 50 ( 32 EUR ) = 299 EUR ipv 344 EUR ( u heeft een voordeel van 45 EURO )
 

Ik wil een afspraak maken