VI Peel bij Salon Tijdloos

VÍ Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en de huidtextuur te verbeteren. VÍ Peel bevat wetenschappelijk bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen. VÍ Peel is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van elke huid en elk huidprobleem. De bijzondere samenstelling van effectieve bestanddelen helpen de huidconditie gezond te houden. 

VI Peel zorgt voor een zichtbaar gladdere, stevigere en jonger uitziende huid. VI Peel kan ook gebruikt worden om zonbeschadigingen op de huid van de handen, armen, hals en het décolleté te helpen verminderen.

Hoe werkt VI Peel ?

De huid wordt eerst goed gereinigd en voorbereidt. Daarna wordt de VÍ Peel laag voor laag aangebracht. Juist door laag op laag te werken is het effect van de peeling zeer goed te controleren. De intensiteit kan zo optimaal worden afgestemd op de persoonlijke huidconditie.        


Anti-aging - 
VÍ Peel en VÍ Peel Precision hebben een krachtige werking op de verouderde huid. Deze peel helpt lijntjes en rimpels te verminderen, verbetert de huidtextuur en stimuleert de productie van collageen.


Acné en onzuiverheden - VÍ Peel PURIFY werkt heel gericht op acne en onzuiverheden. Het zuivert de poriën, regenereert en beschermt de huid.


Hyperpigmentatie - VÍ Peel Precision Plus zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigment-stoornissen en hyperpigmentatie.


Gevoelige huid - VÍ Peel verbetert een gevoelige huid, zoals bij rosacea, eczeem en psoriasis. 

VI Peel kan, indien nodig, zelfs 1x per maand toegepast worden bij een huid met extreme melasma, ernstige acne of acnelittekens, net zo vaak totdat het gewenste resultaat bereikt is. Het is aanbevolen om je huid met VI Peel 1 á 2 keer per jaar te laten behandelen als onderhoud.


Hoe lang duurt de herstelperiode?

Een behandeling met de VI Peel kent een minimale herstelperiode. Je geniet reeds van een mooiere en jonger uitziende huid in slechts 1 week tijd!

De 1e en 2e dag na de behandeling van de VI Peel zal niemand merken dat je een peeling hebt gehad. De huid ziet er zelfs stralend en subtiel zongebruind uit. Vanaf de 3e dag begint de daadwerkelijke peeling en na circa 1 week is het peelingproces voldaan en zie je reeds het eerste resultaat. De weken hierna zal de huid zichtbaar én voelbaar mooier, jeugdiger en gezonder worden.


Wat zijn de voordelen van VI Peel


Comfort
 - de synergetische mix van ingrediënten zorgen ervoor dat de peeling nagenoeg pijnloos aanvoelt. 
Gemak - een behandeling duurt ongeveer 20 minuten, na de peel behandeling kunnen normale activiteiten direct hervat worden.
Minimale hersteltijd - binnen 1 week bereik je spraakmakende resultaten; een gezonde, stevige en jonger uitziende huid.
Geschikt voor alle huidtypen - de enige peeling voor behandeling van zowel de lichte huid als de donkere huid (Fitzpatrick I-VI).

 

Synergetische mix van actieve ingrediënten voor: 


  • Verbetering van de huidskleur, huidstructuur en helderheid van de huid 
  • Vervagen van huidverkleuringen (ouderdomsvlekken, rosacea, sproeten, pigment­stoornissen, hyperpigmentatie en gelaatsmelasma) 
  • Verfijnen van de poriën, voor een gladder uitziende huid 
  • Verminderen van fijne lijntjes en rimpels 
  • Zuiveren van de huid met acne en onzuiverheden, ontstekingen, bacteriën en overmatige opbouw van talg in de huidcellen
  • Stimuleren van huideigen collageen­ en elastine productie voor een zichtbaar stevige, jongere huid.Deze formule is speciaal ontwikkeld voor het verjongen van de verouderde huid en het voorkomen van toekomstige schade. Wilt u het zelf eens ervaren? Maak vandaag nog een afspraak

 

 

Ik wil een afspraak maken