Over Salon Tijdloos

Salon Tijloos is al jaren een begrip in Parkstad op gebied van anti-aging en huidverbetering. Combineer de grootste merken in de beautybranche - zoals Babor en Hydrafacial - met innovatieve technieken en jarenlange ervaring, dat is Salon Tijdloos. In onze salon worden alle behandelingen met zorg en precisie uitgevoerd.

Heb je interesse in wat Salon Tijdloos voor jou kan betekenen vraag dan een gratis intakegesprek aan en laat je vrijblijvend adviseren. Een beautybehandeling bij Salon Tijdloos laat je stralen en helpt je het verouderingsproces te vertragen.
Onze salon is makkelijk bereikbaar en parkeren kan op ons eigen terrein.

 

OVER GERTIE SMEETS

Gertie Smeets is al ruim 30 jaar huidexpert en met Salon Tijdloos erkend Babor exellence instituut. Salon Tijdloos biedt tal van beautybehandelingen voor hem en haar. Gertie Smeets heeft een medische achtergrond. Deze kunde neemt zij mee in de behandelingen. Ook op het gebied van hygiene stelt zij hoge eisen. Je kunt bij Salon Tijdloos terecht voor deskundige huidanalyse door de meest luxe analyse apparatuur, rimpelbehandeling, definitief ontharen, couperose-behandeling, het verwijderen van pigmentvlekken. Sommige behandelingen zoals definitief ontharen, kunnen worden vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Ervaar het zelf.

DE BABOR BELEVENIS

BABOR is een van de meest gerenommeerde en luxe merken op beautygebied.
Een behandeling met de BABOR Expert Methode is een belevenis die dieper gaat dan de huid. De typische BABOR elementen activeren de huid van het oppervlak tot in de diepte. We stemmen daarbij elk product individueel op jouw behoefte af. De BABOR behandelingen zijn een beleving en een power workout voor je huid. Met de uitgekiende technieken halen wij het maximale uit de producten die BABOR te bieden heeft.

Ik wil een afspraak maken