Contour Verfraaiing

 09-10-2015  

Op een ontspannen manier je overtollige centimeters,vetmassa en gewicht verliezen en een strakkere huid, in een superieur afslankpak. Door middel van: Infrarood, druk en wave-luchtdruk massage en elektro-pads. Deze is gezien en getest is het programma Fit4 You op RTL.4. De test werd positief bevonden en ervaren.

Dit apparaat is aan de hand van een diepgaand onderzoek met zorg ontworpen en combineert het afbreken en oplossen van vet, lymfedrainage en magnetische therapie. Geavanceerde middelen worden gebruikt voor massage, elektrotherapie en druktherapie, waardoor duidelijk zichtbare resultaten worden behaald.

Pulsen met een lage frequentie kunnen door trillingen spieren stimuleren om ervoor te zorgen dat er minder vetcellen worden aangemaakt. Elektroden pads worden op de te behandelende gebieden geplaatst, hierdoor wordt de stofwisseling verhoogd en gaat de aanmaak van nieuwe vetcellen tegen.

Infrarood reageert direct op de structuur van vet en wekt hitte energie op; verhoogt de bloedcirculatie; verbetert de stofwisseling; verhoogt de biochemische reactie, ontleedt en vermindert het aantal vetcellen.

Door de luchtdrukmassage worden de vetcellen gemasseerd, ontbonden en afgebroken. De pulsen stimuleren de gevoelszenuwen onder de opperhuid waardoor de huid weer strak, glad en veerkrachtig wordt.

De behandeling duurt ongeveer 90 minuten en bestaat uit verschillende programma’s, die in combinatie met infrarood, luchtdruk- en wave massage de lymfe stimuleren om de afvalstoffen af te voeren. Na de massage worden de elektroden aangebracht op de behandelde gebieden waardoor de slappe huid weer glad, strak en veerkrachtig wordt.

Vooraf aan de behandeling wordt geadviseerd om 2 glazen water te drinken.
En tijdens de kuur ook zeker 2 liter per dag .
Na de behandeling wordt de klant weer gewogen en gemeten.
Na 8-10 keer zou men 1 kledingmaat minder hebben  
Men adviseert een kuurbehandeling  van 8 keer .

Behandeling  :

Kennismaking behandeling  + 30 min.  €  25,-

Kuur behandeling  5x                          € 199,-

Kuurbehandeling 10x                          € 350,-

Losse behandelingen                           €  45,-

Wilt u ook zichtbaar centimeters verliezen? Maak dan hier een afspraak.

 

Hartelijke groetjes,

Gertie Smeets

Geen