Maak kennis met Hydrafacial

 12-12-2019  

We kennen het allemaal: je kijkt in de spiegel en krijgt het gevoel dat je huid hulp nodig heeft. Ruwheid, dofheid, vette of droge plekken, mee-eters, puistjes en verstopte poriën… Ze tonen allemaal aan dat je huid professionele verzorging nodig heeft.

Een regelmatige gelaatsverzorging voelt misschien wel fijn aan, maar het is tijd om de stap te zetten naar een meer effectieve en tegelijk zachte oplossing voor jouw huidproblemen. De HydraFacial™ combineert de elementen van een peeling met die van een hydradermabrasie. Deze professionele behandeling is super gezond voor je huid en biedt talrijke voordelen.

 

 

Wat kan een HydraFacial™ voor jouw huid doen?

1. HydraFacial™ verwijdert op een doeltreffende manier dat laagje droge en dode huid aan het oppervlak, waardoor je doffe huid meteen gaat stralen. De behandeling is veilig en zacht voor elk huidtype, zelfs voor een gevoelige huid.

2. HydraFacial™ weekt vuil en onzuiverheden los met een zachte fruitzuurpeeling die geen irritatie veroorzaakt.

3. HydraFacial™ maakt je poriën schoon met de speciale vortex-technologie, waardoor je huid super fris aanvoelt. Een voordeel voor alle huidtypes, maar vooral een grote hulp voor mensen met een acne-huid.

4. Een HydraFacial™ behandeling voedt, beschermt en hydrateert je huid met antioxidanten, Hyaluronzuur en peptiden.

5. HydraFacial™ geeft meteen resultaat en je hoeft niet te wachten voor je weer over straat kan. Je verlaat het salon met een zachtere, egalere en stralendere huid! Boek een eenmalige behandeling vlak voor een groot feest om er op je best uit te zien, of ga regelmatig bij je HydraFacial™ specialist langs als onderdeel van je gezonde huid routine.

 

  

 

Waarom probeer je het niet gewoon een keer?

We hebben verschillende behandelingen:

Hydra Flash snelle methode alleen schoonmaken exclusief masker

Hydra Instant ook snelle methode inclusief masker

Hydra Renew Glycolpeeling 15 of 30%

Hydra power Dermabuilder of britenol met LED licht

Hydra Antirimpel power booster met LED licht Hydra Instant kuur 6x

Andere Hydrafacial kuren zijn ook bespreekbaar.

WAT IS BRITENOL? De nieuwe Britenol® Intensive Spot Corrector helpt deze pigmentvlekjes minder zichtbaar te maken! Het product voedt de huid op een zachte manier om zo het verschijnen van donkere vlekjes, zonneschade en hyperpigmentatie te minimaliseren. Deze krachtige vlekkenaanpak doet de huid stralen en geeft haar een egalere teint.

WAAROM IS HET ANDERS? Deze lichtgewicht-oplossing verheldert en egaliseert de teint. De huid ziet er zichtbaar jonger uitzien door deze niet-irriterende formule die de huid verfrist en doet stralen. Verkrijgbaar in Vials voor behandelingen met de HydraFacial

 

   

 

 

Wilt u een behandeling boeken? Kik hieronder voor een afspraak!

Groetjes

Gertie Smeets | Salon Tijdloos | Kerkrade

 

Geen