Hydrafacial Actie met gratis producten

 09-10-2015  

Rimpels, droge huid, pigmentvlekken, rosacea, psoriasis, acne, grove poriën etc., de HydraFacial™ verbetert alle huiden. De aanmaak van nieuw collageen, de verdikking van de levende huidlaag en de vermindering van pigmentatiestoornissen zijn wetenschappelijk vastgesteld en bewezen. Uw huid wordt tijdens een behandeling ontgift, zo diep gereinigd dat oude make-up resten uit de huid verdwijnen en die wordt ook nog eens vanuit de levende huidlagen opgebouwd. Dit alles op een natuurlijke, snelle en aangename manier met langdurig resultaat! Maak nu kennis met Hydrafacial Actie en ontvang gratis producten. Lees snel verder.

 

Hoe werkt deze methode?
HydraFacial™ staat voor een nieuwe vorm van micro-dermabrasie maar dan met serums i.p.v. kristallen, die tegelijkertijd de huid peelen, onzuiverheden verwijderen, hydrateert en doordrenkt met anti-oxydanten, vitaminen en mineralen.

 

 

De gepatenteerde HydraFacial™-technieken:

Vortex Cleansing™
De HydroPeel® tip reinigt tot diep in de poriën, verwijdert onzuiverheden, verzacht en hydrateert de huid met nutriënt-rijke serums.

HydroPeel ® Exfoliation
De gepatenteerde HydroPeel® tip heeft meerdere “afslijpende” kanten die de huid verschillende keren peelt wanneer je passeert. Hierdoor ontstaat er huidvernieuwing en -verbetering zonder irritatie of beschadigingen.

 

 

Vortex Extraction™
Het vortex effect is gecreëerd om eenvoudig zwarte puntjes, puistjes en talg los te weken en te verwijderen voor een snelle, veilige en pijnloze extractie.

Vortex-Fusion™
Het unieke ontwerp brengt hydraterende oplossingen, antioxidanten en essentiële vitaminen en mineralen in de huid, verbetert zichtbaar hyperpigmentatie, vette huid, fijne lijntjes en rimpels.

Resultaat
HydraFacial™ betekent een doorbraak in esthetische technologie. De huid ondergaat een ware verjongingskuur en dit op een natuurlijke, aangename en snelle manier. De aanmaak van nieuw collageen, de verdikking van de levende huidlaag en de vermindering van pigmentatiestoornissen zijn wetenschappelijk vastgesteld en bewezen.

Het vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van o.a. de vermoeide huid en stimuleert de bloedtoevoer naar het huidoppervlak waardoor de zuurstofopname verhoogt.
Onmiddellijk is een verbetering van het huidoppervlak zichtbaar.

 

      

 

Behandelingen
Eén behandeling geeft reeds een enorme boost aan de huid.
Een kuur van 6 tot 8 behandelingen, éénmaal per week, is aanbevolen als huidverjongingskuur, voor de behandeling van fijne lijntjes, rimpels, verslapte huid, dunne gevoelige huid, pigmentvlekken en vette/acné-huid. Daarna kunt u het resultaat vasthouden door om de 4 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Afhankelijk van uw wens zijn er 3 verschillende behandelingen mogelijk:

 • basisbehandeling: om de huid goed te onderhouden,
 • basis + glycolpeeling: bij pigmentvlekken, een acne- huid, dikke hoornlaag, grove poriën of af en toe als extraatje bij de basis behandeling,
 • basis + glycolpeeling + dermabuilder: een ander woord voor dermabuilder is huid opbouwen. Met deze behandelingen heeft u de voordelen van de vorige 2 maar dan inclusief een huidopbouwend serum. Dit serum gaat ervoor zorgen dan de huid zich verbetert en verjongt. Kan vanaf 25 jaar worden toegepast.

 

       

 

Voor welk huidtype?

HydraFacial™  is geschikt voor: alle huidtypes, zowel mannen als vrouwen,

 • zowel de blanke als de donker gekleurde huid,
 • vermoeide en vale huid,
 • gedehydrateerde en gevoelige huid,
 • rijpere huid met verslapping,
 • rimpels, lijntjes, kraaienpootjes,
 • pigmentvlekken,
 • rosacea,
 • psoriasis,
 • littekens en acnelittekens,
 • een door de zon beschadigde huid,
 • rokershuid,
 • oedeem onder de ogen,
 • grove poriën, mee-eters,
 • onzuivere en acnehuid,
 • pré- en post- operatieve ingrepen,
 • striae / striemen,

 

 

Is HydraFacialTM pijnlijk en zonder risico’s?

HydraFacial™ is gegarandeerd veilig en pijnloos. Bestaat sinds 2009 en in amper twee jaar tijd veroverde dit unieke systeem de medisch/esthetische markt in Amerika. Daarnaast won de HydraFacial™ de felbegeerde medical/aesthetic Award: “The best of the best” in 2009, 2010 en 2011! Op de HydraFacial™ rusten maar liefst 4 patenten.

Prijzen

Basis + HydraFacial™: € 75,-.
Basis + Glycolpeeling + Britenol: € 95,-
Hydrafacial de Luxe = Basis + Glycolpeeling + Dermabuilder: € 125,-

 

Tweede optie

De HydraFacial™ is een behandeling voor de gezondheid van de huid waarin we in 30 minuten tijd de huid gaan peelen, hydrateren, ontdoen van onzuiverheden of pigment restanten en voorzien met antioxidanten die de huid zullen beschermen tegen de vrije radicaal schade.

De HydraFacial™ is een maandelijkse behandeling die voor iedereen betaalbaar en aangenaam is. Het geeft onmiddellijk en blijvend resultaat en heeft dus ook geen down-time.

De HydraFacial™ behandeling gebeurd in 4 stappen waarin we de huid voorbereiden om in de 4de stap de antioxidanten in te sluizen. In de eerste fase werken we met glucosamine en lactaat zuur die de dode huidcellen gaan verweken en hydrateren. Zo kunnen we onder vacuüm de dode huidcellen verwijderen. De huid blijft goed gehydrateerd en zal daardoor ook niet geïrriteerd worden.

In de tweede fase gaan we aan de slag met Glycol zuur en Salicyl zuur. Het Glycol zuur zal de laatste dode huidlagen verweken want het Glycol zuur breekt het intercellulair cement op wat de dode cellen aan elkaar houdt. Het Salicyl concentraat verweekt onzuiverheden tot in de bodem van de porie waardoor het daarna gemakkelijk te verwijderen is onder vacuüm.In de derde fase werken we op de vettere huid (T-zone) en gaan we de onzuiverheden uit de poriën verwijderen met een licht salicyl concentraat aangevuld met honing extract. Dit honing extract wordt gebruikt om de bacteriële infectie te vermijden en te hydrateren.

In de vierde fase gaan we Antioxidanten insluizen voor de gezondheid van de huid. Naast de hoge concentratie hyaluronzuur voor hydratatie vinden we ook vitamine A, C en E terug, verreikt met rozemarijn- en paardenkastanje extract en witte thee extract. Door de huid te vullen met de antioxidanten vormen we een barrière in de huid die de beschadigingen zal afremmen en daardoor dus een anti-aging effect heeft.

met de HydraFacial geeft je huid in één behandeling: ontgifting, hydratatie én bescherming. Een unieke methode om aan huidverjonging te doen!

Chirurgische facelifts zijn "in".™
Alhoewel hierdoor wel de contour van het gezicht wordt verbeterd, gebeurt er met de kwaliteit van de huid niets.

Als er sprake is van sterke rimpelvorming zal de specialist eerder een "resurfacing" (huidvernieuwende) peelingbehandeling voorstellen. Door het wegnemen van de bovenste huidlagen komt een nieuwe en gladdere huid te voorschijn. Hiervoor wordt een chemische peelingstof, een laserbehandeling, of een dermabrasie behandeling (afslijping) toegepast. Dergelijke behandelingen zijn ingrijpend en kennen een lange herstelperiode. Omwille van de neveneffecten werd jaren geleden, een zachtere peelingmethode ontwikkeld, namelijk microdermabrasie. Hierbij wordt de huid als het ware gezandstraald met aluminiumkristallen. Het nadeel hierbij is echter het vochtonttrekkende effect, wat kan leiden tot dehydratatie en irritatie van de huid. Hydradermabrasie met de HydraFacial werd ontwikkeld vanuit de behoefte naar efficiëntere huidverbetering, zonder agressie en zonder de neveneffecten van de hierboven beschreven methodes.

HydraFacial staat voor een nieuwe vorm van microdermabrasie met serums in plaats van kristallen.

HydraFacial peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen. Bovendien wordt tegelijk de huid optimaal gehydrateerd. Hydratatie is de basis van een gezonde, stralende huid. Vandaar dat deze nieuwe techniek Hydradermabrasie wordt genoemd.Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling met de HydraFacial. De diepere, levende lagen van de huid krijgen een infuus met een cocktail van vitamines en andere anti-oxidanten. Van de anti-oxidanten werd een lange termijn activiteit én huidvernieuwing tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond.

De mogelijkheden met HydraFacial zijn enorm.

Eén behandeling geeft reeds een enorme boost aan de huid: huidvernieuwing van de epidermis, toename van de fibroblastenpopulatie en aanmaak van nieuwe collageen in de dermis. Een kuur geeft duidelijke huidverjonging; rimpelvermindering, huidversteviging, pigmentvermindering en littekenverbetering. Een volumetoename van de dermis van maar liefst 500 micron werd wetenschappelijk vastgesteld, na een kuur van zes weken, a rato van 1 behandeling per week. Dit resulteert in een duidelijke huidlifting en rimpelvervaging. Om het resultaat te optimaliseren wordt aangeraden om minstens een minikuur te volgen van 3 behandelingen met 1 behandeling per week. Een meer intensieve kuur bestaat uit 6 tot 12 weken.

 

HYDRAFACIAL ACTIE

Nu ter kennismaking met Hydrafacial:

 • Bij één kuur behandeling Hydrafacial basis 6 x ontvang u GRATIS een Babor gezichtscreme t.w.v. € 26,00 cadeau elke 4 weken een behandeling.
 • Bij de intensieve kuur van 6 keer vanaf € 95,- ontvangt u GRATIS een Microdermabrasie set van Babor t.w.v. € 50,00 ook elke 4 weken.

 

Wilt u een behandeling boeken? Kik hieronder voor een afspraak!

 


 

Hartelijke Groeten,

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
Geen

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht