Sudatonic Behandeling

 09-10-2015  

Een van onze populairste behandelingen op dit moment is de SUDATONIC-behandeling voor detox, afslanking en verstrakking van het lichaam. Voor wie deze behandeling nog niet kent, lichten we ze graag even toe.

Centimeters verliezen zonder inspanning
U wordt tijdens de Sudatonic behandelingen ingesmeerd met specifieke producten en vervolgens in een infrarood warmtedeken gewikkeld. Gedurende de volgende 40 minuten zult u het lekker warm krijgen en zal uw lichaam gaan transpireren om de lichaamstemperatuur te regelen (vergelijk het met een bezoekje aan de sauna).
Wat echter bij deze behandeling uniek is, is dat de producten ervoor zullen zorgen dat u niet zo snel gaat transpireren. Uw lichaam zal desondanks zijn temperatuur willen gaan regelen en doet daarom beroep op de vetcellen om extra energie te kunnen ophalen.
Omdat deze energie uit te vetcellen gehaald wordt, worden de vetcellen verwerkt en afgevoerd, samen met opgestapeld vocht. Tijdens de eerste behandelingen voert u dan ook vocht af en daarna voert u meer vetten af en ziet u uw lichaam duidelijk verslanken. Bovendien verbetert uw lymfecirculatie en algemene doorbloeding, waardoor deze behandeling tegelijk voor een sterke ontgifting van het lichaam zorgt.

Zuivere essentiële oliën
Sudatonic omvat behandelingen met zuivere essentiële oliën. Ze zijn dus ook geschikt voor mensen die allergisch zijn aan synthetische stoffen en ruiken bovendien overheerlijk. Vrouwen die borstvoeding geven of zwanger zijn, moeten daarom ook even wachten tot na de borstvoeding of zwangerschap om de behandeling te laten uitvoeren.

Een zeer voordelige kuur
Sudatonic kan het hele jaar door uitgevoerd worden, maar is ideaal in te zetten in een seizoen als dit, waarin we overstelpt worden met feestelijke evenementen zoals communies, verjaardagen en huwelijksfeesten.
Een kuur omvat gemiddeld 8 à 12 behandelingen en is een bijzonder voordelige investering in jezelf. Elke Sudatonic-behandeling wordt eens per week uitgevoerd en de meeste mensen merken al een opvallend verschil na 4 behandelingen. Het is niet nodig om extra aan sport te gaan doen, maar een actieve en gezonde levensstijl waarbij u veel extra water drink en gezond eet, is uiteraard sterk aangeraden.

Wilt u ook een strak lichaam zonder al te veel moeite? maak nu een afspraak!

 

Hartelijke groetjes,

Gertie Smeets


 

Geen

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht