Gezichtsbehandeling BABOR High Skin Refiner - Anti Aging

 18-09-2015  

Gezichtsbehandeling BABOR High Skin Refiner - Anti Aging

Vandaag de dag ervaren vrouwen die midden in het leven staan hun vrouwelijkheid bewuster dan ooit. Eén zijn met jezelf betekent je beter en mooier voelen. Daarvoor kunt u nu meer doen dan u tot nu toe dacht. Volgens de nieuwste inzichten wordt het huidige, net als het toekomstige, schoonheidsbeeld van de huid niet alleen door erfelijkheid bepaald. Het kan tot 2/3e deel worden beinvloed met cosmetica, die het natuurlijke anti-aging systeem van de huid effectief beschermt en stimuleert. Vanuit dit oogpunt heeft BABOR de lifting-verzorging opnieuw gedefinieerd. BABOR High Skin Refiner HSR® geeft de veeleisende huid nieuwe levensenergie voor een jeugdige uitstraling.

Behandeling

De BABOR High Skin Refiner behandeling is een zéér luxe en weldadige behandeling voor de rijpere huid die extra aandacht nodig heeft. Uw huid wordt optimaal gereinigd en verzorgt met BABOR HSR producten, die een liftende werking hebben op de huid en uw huid daardoor er jonger uit laten zien. Uw huid wordt gereinigt met BABOR HY Öl aangevuld met een Phytoactive Oil. Daarna volgt een peeling waarmee de dode huidcellen worden verwijderd. Ik heb daarvoor een nieuw borstelapparaat aangeschaft, welke nog beter in staat is onzuiverheden te verwijderen. De borstel zorgt voor een betere doorbloeding van uw huid en geeft een heerlijke massage.

Nadat uw huid grondig is schoongemaakt, staat deze open voor het opnemen van werkstoffen wordt de unieke HSR ampul aangebracht waarmee lijntjes en rimpeltjes worden behandeld. Met een massage wordt de speciale HSR Lifting Cream Rich diep in uw huid gemasseerd. Dan volgt het aanbrengen van het voor de HSR behandeling ontwikkelde masker. Speciale oogcreme wordt opgebracht waarna het masker zijn werk kan doen. Het einde van de behandeling bestaat uit het aanbrengen van dag of nachtcreme en eventueel een basis make-up.

Het resultaat is een zijdeachtige vleugel van ontspanning en zinnelijkheid hult u in welbevinden, terwijl u ervaart hoe uw huid zichtbaar mooier wordt.

Kosten en duur van de behandeling

De BABOR HSR behandeling duurt circa 90 tot 120 minuten en kost € 125,-. De producten in deze behandeling komen uit de BABOR High Skin Refiner productenlijn. U krijgt bovendien een leuk verzorgingssetje voor thuis cadeau.

Wilt u deze behandeling boeken? klik hier voor een afspraak

 

Hartelijke groetjes,

Gertie Smeets


 

Geen

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht