Hydrafiacial is voor iedereen!

 26-04-2021  

Wat doet hydrafacial?

De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderings lijntjes en rimpels. Het beste van alles – het is niet zomaar een snelle herstellings behandeling. HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt het uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart.

De HydraFacial™ behandeling zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. Het staat ver boven de verouderde techniek van microdermabrasie. De HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of downtime. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en nmiddellijk effectief.echnologie om zo de gezondheid van de huid te verbeteren.

 

Hoe verloopt de behandeling?

Hydrafacial™ is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging. Uw HydraFacial™ resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten – dezelfde ingrediënten in de serums vind je ook terug in de producten voor thuisgebruik.

De behandeling bestaat uit verschillende stappen:

Reiniging + Peeling 

Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliatie.

Extractie + Hydratatie

Verwijder onzuiverheden uit de poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Insluizing + Bescherming

Verzadigd de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde glow te maximaliseren.

Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde glow te maximaliseren.

De HydraFacial™ LED licht therapiemodus biedt een aantal bijkomende voordelen bij een HydraFacial™ behandeling. Het rode LED licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huid stevigheid en weerstand. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe LED licht is zéér interessant voor mensen die lijden aan een vette huid of acne. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.

De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

 

Welk apparaat hebben we! 

Het award-winnende HydraFacial systeem verenigt verkwikkende spa-behandelingen met geavanceerde medische technologie om zo de gezondheid van de huid te verbeteren.

Alleen HydraFacial gebruikt de gepatenteerde Vortex-fusie technologie voor een onmiddellijk stralende huid.

 •       Zwarte punten en grove poriën
 •       Glow effect -stralende huid
 •       Grondige reiniging en opfris van uw huid

 

Het originele HydraFacial™ toestel zorgt voor een diepe en grondige reiniging van de huid. Poriën worden vrijgemaakt en er komt weer ruimte vrij voor intense hydratatie. Een ideale ‘reset’ voor jouw huid

 

HydraFacial™ is de favoriete behandeling voor vele film- & muziek sterren voordat men op de rode loper moet gaan wandelen en wordt zelfs geapprecieerd door de prins en prinses van Monaco! In Amerika zie je de HydraFacial™ op verschillende televisiestations zoals Fox, NBC, ABC, CBS The Doctors TV show, Allure Magazine, Essence Magazine, InStyle Wedding Magazine, en nog veel meer.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Je hebt al een duidelijk glow-effect na de eerste behandeling. Voor een optimaal resultaat herhaal je de hydrafacial elke 4 tot 6 weken. De huid vernieuwd zich steeds waardoor er na 4 weken opnieuw een dode huidlaag aanwezig is. Om de resultaten te behouden wordt er dus maandelijks een behandeling aanbevolen.

   

 

HydraFacial wordt ingezet voor:

Rimpels of fijne lijntjes: natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De aanmaak voor nieuw collageen wordt gestimuleerd.

Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender.

Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd word de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen.

Acné, acnélittekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd, bijvoorbeeld met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zal verminderen evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.

Voor de cliënten die een lipfiller net een stapje te ver vinden, hebben wij een speciale  lippen behandeling met product voor thuis. De vacuümkracht zorgt voor net dat subtiele plump effect.

Na de behandeling kan er wat roodheid aanwezig zijn door het vacuumsysteem. Dit kan u het eerste uur ervaren. We raden aan om 4 uur geen producten aan te brengen.

 

Is deze behandeling iets voor mij

U komt in aanmerking voor de behandeling als u:

 •      iets wil doen aan de doffe huidskleur
 •      een rokershuid hebt
 •      de mee-eters moeilijk weg krijgt
 •      een mooie glow wil voor een speciale gelegenheid
 •      je huid wil resetten
 •      zeer grondige gelaatsreiniging met onmiddellijk resultaat 

 

We hebben de volgende behandelingen voor jou, ook  zeer geschikt voor de mannen huid.

 

 • Hydrafacial  Tijdloos Exclusief
 • Hydrafacial de luxe 
 • Hydrafacial de luxe premium 
 • Hydrafacial acne
 • Hydrafacial glow 
 • Hydrafacial duoble boost 

 

Kom het zelf ervaren en maak snel een afspraak! 

 

Groetjes

Gertie Smeets | Salon Tijdloos | Kerkrade

 

Geen