Heeft u last van storende pigment vlekken?

 04-10-2016  

Pigmentvlekken laat ze verdwijnen als sneeuw voor de zon

Beste lezer welkom op mijn blog,

Op veler verzoek ga ik u uitleggen waar pigmentvlekken vandaan komen en belangrijker hoe krijg je ze weg.
Heeft u last van pigmentvlekken? Deze kunnen enorm vervelend zijn en kunnen op iedere leeftijd voor komen. Maar wat zijn pigment vlekken eigenlijk? En hoe ontstaan ze ?

Iedere huid maakt onder invloed van zonlicht (UV) pigment aan, dit geeft een mooi bruin kleurtje. Maar door vele verschillende invloeden kan de normale aanmaak van pigment verstoord worden. Door dit proces wordt er melanine aangemaakt waardoor er van die lastige pigment vlekken verschijnen. De meest voorkomende oorzaken daarvan zijn:

•    hormoonschommelingen (zwangerschapsmasker),

•    overgevoeligheid voor bepaald hormoon in anticonceptiepil

•    leeftijd (ouderdomsvlekjes)

•    teveel zonlicht (UV)

•    verkeerde zonneproducten

•    huidtrauma (na ontsteking)

•    medicijnen

•    luchtvervuiling


Wat kunnen we eraan doen

Wilt u van de pigmentvlekken af dan help ik u graag. Ik geef u altijd eerlijk advies en ik ga absoluut geen gouden bergen beloven als ik deze niet waar kan maken. Bovendien krijgt u  bij mij altijd 100% tevredenheids garantie.

 

 

Behandeling met Spotreducer

De Babor Tech Spot Reducer bevriest met behulp van co2 gas binnen enkele seconde doelgericht en gecontroleerd de bovenste , pigmentvlek tot -27graden. De extreme kou laat het water in de cellen en cel tussenruimten bevriezen. Bevroren water zet uit en laat de celmembramen springen. Het behandelde, oppervlakkige weefsel maakt zich zodoende los van de celverbinding, droogt in, wordt naar de bovenste huidlaag gebracht waardoor er een korstje ontstaat en die valt er af na 10/14 dagen.


Hoe reageert de huid op spot reducer

Na het behandelen van pigmentvlek kan er tijdelijk een licht prikkelend of branderig gevoel ontstaan. Er kunnen ook roodkleuringen en jeuk optreden. Deze reactie’s nemen na enkele uren af. De pigmentvlek zal tijdelijk donkerder kleuren, en er zal een korst ontstaan. Na 10/14 dagen zal de korst los laten en nieuw gevormde huid zal aan de oppervlakte verschijnen.


Waar moet u op letten na de behandeling


Niet uitgebreid badderen / sauna activiteiten

Niet krabben

Vermijd een langer verblijf in de zon / en zonnebank

Breng overdag zeker een zonbescherming aan met spf 50

 

 

Doet het pijn ?

Nee absoluut niet u voelt er haast niets van.

Wilt u ook graag meer weten over pigmentvlekken en de behandelingen daarvoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake gesprek en huidscan.

Hartelijke Groeten,

Gertie Smeets

 
 
Geen