Skinovage PX Treatments

 09-10-2015  

Onze Babor Skinovage Px treatments zijn gericht op de verschillende huidtypes en de daarbij behorende behoeftes van de huid. Laat u adviseren en ontdek uw individuele verzorgingssysteem.

Om te bepalen welke Skinovage Px treatment bij u past, kijken onze schoonheidsspecialistes naar de twee belangrijkste kenmerken van de huid:
- Het huidbeeld, dat genetisch bepaald is. Hierbij maken wij onderscheid tussen een droge, vette en gemengde huid
- De toestand van de huid, die bepaald wordt door moderne leefomstandigheden zoals milieu-invloeden, stress en voeding. Hierbij maken wij onderscheid tussen een gevoelige huid en een veeleisende huid/huid die herstel nodig heeft.

Afgestemd op het huidtype en de daarbij behorende behoeftes van de huid, kan uitstekende cosmetica de huid precies geven wat ze nodig heeft. Als de huid optimaal verzorgd en effectief tegen negatieve invloeden beschermd is, komt de huid van binnen en buiten in balans en straalt de huid.


Skinovage Px Basic treatment 45 min. € 45,-
Huidanalyse, reiniging, peeling, verzorgend masker en een afsluitende verzorging.
 
Skinovage Px Beauty treatment 60 min. € 52,50
Huidanalyse, reiniging, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, verzorgend masker en een afsluitende verzorging.
 
Skinovage Px Complete treatment 90 min. € 67,50
Huidanalyse, reiniging, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, verzorgend masker en een afsluitende verzorging.
 
Skinovage Px Back treatment 30 min.€ 35,-
Reinigende rugbehandeling: Reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, onzuiverheden verwijderen en afsluitende verzorging.

Maak een afspraak en ontdek dit individuele verzorgingssysteem
 

Hartelijke Groeten,

Gertie SmeetsGeen

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht