Vegen Clean Effective

 25-09-2020  Vegan. Clean. Effective

De nieuwe DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE serie bestaat voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is zodoende vrij van dierlijke ingrediënten, gluten, lactose, siliconen, parabenen, minerale oliën, microplastic en synthetische grondstoffen. De serie brengt een ode aan de zogenaamde „dewy“ look. „Dewy“ betekent dauwfris en staat voor een teint die zo zacht straalt als ware deze met ochtenddauw bedekt. De perfecte glow voor elke dag

Veganistische, speciale verzorging voor de jonge, veeleisende huid ter ondersteuning van een intacte huidbarrière en een gezond uitziende, vitale teint. Deze reeks combineert op voor BABOR unieke wijze de groeiende vraag naar hoogwaardige zorg met zo natuurlijk mogelijke ingrediënten. Onze CLEANFORMANCE-producten bevatten "cleane" formuleringen met minstens 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Alle texturen zijn vrij van: - Gluten - Siliconen - Parabenen - Minerale oliën - Microplastic - Synthetische geurstoffen - PEG's

Een gezonde huid heeft een intacte huidbarrière en een evenwichtig huidmicrobioom. Dit huidmicrobioom bestaat uit verschillende micro-organismen die een belangrijke beschermende laag vormen en een sterke invloed hebben op de toestand van de huid. CLEANFORMANCE helpt met een pre- en probioticacomplex de natuurlijke huidbarrière te versterken en het evenwicht van het huidmicrobioom te bewaren. Voor een gezond uitziende teint. Wij hebben een aantal behandelingen voor jou samengesteld.


HEALTHY GLOWING TREATMENT 60 MINUTEN voor de DEWY Look

1 In de stemming komen Welcome Touch.

2. Reiniging ca. 5 minuten Compressentechniek 2 Deep Cleansing Pads vochtig maken en met de ruwe zijde het gezicht, de hals en het decolleté met ronddraaiende bewegingen behandelen. Draai de pads om en verwijder met de zachte zijde de oogmake-up. Face Tonic.

3. Huidactivering ca. 5 minuten Compressentechniek Glow Starter Mask met een penseel aanbrengen. Het masker vervolgens 2 x met zeer warm water en tot slot 1 x met koel water masseren.

4. Peeling ca. 15 minuten Compressentechniek Clay Multi-Cleanser met een penseel in een dunne laag aanbrengen en 10 minuten laten drogen. Wrijf het masker vervolgens intensief in met de ruwe zijde van de vochtig gemaakte Deep Cleansing Pads (meermaals bevochtigen). Verwijder vervolgens het grootste deel van het masker. Face Tonic Let op! Breng geen Face Tonic aan als een behandeling met ultrasone golven wordt uitgevoerd!

5. Optioneel: ultrasone golven ca. 20 minuten Ultrasound Transmission Gel Programma: afhankelijk van huidbeeld / -toestand.

6. Serum ca. 4 minuten TheraPRO Touch 4 druppeltjes Moisture Glow Serum .

7. Massage ca. 20 minuten Compressentechniek Breng met 2 penselen het Renewal Overnight Mask parallel aan op de hals en het decolleté; masseer dit aansluitend.

8. Afsluitende verzorging 2 minuten Awakening Eye Cream Moisture Glow Cream

9. Afscheid Goodbye Touch.


HEALTHY GLOWING TREATMENT 30 MINUTEN

1. In de stemming komen Welcome Touch.

2. Reiniging ca. 5 minuten Compressentechniek Clay Multi-Cleanser Face Tonic.

3. Huidactivering ca. 5 minuten Compressentechniek Glow Starter Mask met een penseel aanbrengen. Het masker vervolgens 2 x met zeer warm water en tot slot 1 x met koel water masseren.

4. Serum ca. 4 minuten TheraPRO Touch 4 druppeltjes Moisture Glow Serum.

5. Korte massage ca. 7 minuten Compressentechniek Breng met 2 penselen het Renewal Overnight Mask parallel aan op de hals en het decolleté; masseer dit aansluitend.

6. Afsluitende verzorging 2 minuten Awakening Eye Cream Moisture Glow Cream.

7. Afscheid Goodbye Touch.

 

Wilt u een behandeling boeken? Kik hieronder voor een afspraak!

Groetjes

Gertie Smeets | Salon Tijdloos | Kerkrade

 

Geen