Wonder Glow creme, stralen tijdens de feestdagen!

 10-12-2015  

De feestdagen komen steeds dichter bij, de kerstboom wordt opgetuigd, de kaarsjes gaan aan, de feestjurk mag weer uit de kast en elke dag gaat er een deurtje open van de Babor Adventskalender. Sinds een week gebruik ik weer iets nieuws, een crème die mijn huid lekker met de kerstboom en kaarsjes mee laat stralen.

Mijn geheim is dé wonder crème van Babor, de Reversive Supreme Glow Anti-aging crème. Deze crème geeft een jeugdige uitstraling en maakt zijn uitspraak waar: morgen nog mooier dan gisteren! Het heeft een exclusieve samenstelling van werkstoffen gecombineerd met een innovatieve mouse textuur en ultra fijne Glow-tech pigmenten. Ik vind het heerlijk om deze crème elke ochtend weer op mijn huid te smeren en zie zichtbaar resultaat, mijn huid lijkt gladder, strakker en jeugdiger.

Wil jij ook zelf deze Supreme Glow Anti-aging crème en een suprême gevoel van de jeugdige Glow hebben? Kijk dan op onze webshop of kom naar Salon Tijdloos zodat we jou deze heerlijke crème kunnen laten ervaren.

Oh ja, geef de kerstman een hint, wie weet wat hij voor een verassing brengt!

Een stralende huid is een cadeautje voor jezelf, maar ook voor je man. Want ook ik probeer in deze drukke tijd nog steeds ‘Morgen mooier dan gisteren’ te zijn, dat willen we toch allemaal?

Ik wens jullie allemaal fantastische feestdagen en een stralend 2016 met een mooie Glow op je gezicht.

Wil je de creme morgen al in huis hebben? bestel hem dan hier online >>

Hartelijke groetjes,

Gertie Smeets

Geen