Archive: 09-10-2015

Morgen mooier dan gisteren met Anti-Aging Reversive.Beleef de nieuwe REVERSIVE anti-aging verzorging op heel intensieve wijze.
In een buitengewone behandeling met verwennende massages. Volg nu ook
het unieke stappenplan en ervaar de weldaad voor uw huid.

Onze Babor Skinovage Px treatments zijn gericht op de verschillende huidtypes en de daarbij behorende behoeftes van de huid. Laat u adviseren en ontdek uw individuele verzorgingssysteem. Wij Bekijken eerst de 2 belangrijkste kenmerken van de huid.
Het huidbeeld en de toestand van de huid.

De cosmetische Micro Needling is een behoedzame anti-aging behandeling, die het mogelijk maakt om zeer effectieve werkstoffen zoals hyaluronzuur beter in de huid te brengen. De huid vormt aan de oppervlakte van nature een beschermingslaag tegen invloeden van buitenaf.

Op een ontspannen manier je overtollige centimeters,vetmassa en gewicht verliezen en een strakkere huid, in een superieur afslankpak. Door middel van: Infrarood, druk en wave-luchtdruk massage en elektro-pads. Deze is gezien en getest is het programma Fit4 You op RTL.4. De test werd positief bevonden.

Een van onze populairste behandelingen op dit moment is de SUDATONIC-behandeling voor detox, afslanking en verstrakking van het lichaam. Voor wie deze behandeling nog niet kent, lichten we ze graag even toe. Kort samengevat komt het erop neer dat u centimeters verliest zonder enkele inspanning.