Archive: Gertie Smeets

Bij onze buitengewone SeaCreation behandelingen nemen we onze klanten mee op een reis naar de diepten van de zee. Een afwisseling van koude en warme toepassingen creëert herinneringen aan de verschillende temperaturen van de zeestromingen. Onderga deze geweldige behandeling bij Salon Tijdloos in Kerkrade.

De zon doet ons goed en produceert gelukshormonen. Maar hoe veel we ook van de zon houden, onze huid heeft effectieve bescherming nodig. Ik geef hier een aantal tips en bied enkele fijne zon voorbereidende behandelingen aan. Ook kun je zon producten kopen in de webshop.

 

Nog even en het is weer zover. Het feest kan bijna beginnen. En dan hebben we het natuurlijk over Carnaval! Gezellig feestvieren met elkaar. De pakjes zijn al gereed en liggen klaar maar zonder schmink en make-up is het plaatje niet compleet. Maar hoe maak je je huid weer schoon, en wat kun je vooraf doen om de schade te beperken?

   

Op veler verzoek ga ik u uitleggen waar pigmentvlekken vandaan komen en belangrijker hoe krijg je ze weg.
Heeft u last van pigmentvlekken? Deze kunnen enorm vervelend zijn en kunnen op iedere leeftijd voor komen. Maar wat zijn pigment vlekken eigenlijk? En hoe ontstaan ze ?

 

Dat je shape van je wenkbrauwen een echt statement is geworden van je uitstraling is al een bewezen feit. In veel glossy bladen hebben ze het over wenbrauwen in de meest uiteenlopende vormen en maten.In mijn schoonheidssalon Kerkrade wordt hier vaak naar gevraagd. Ik help mijn klanten met het vinden van de juiste vorm van hun wenbrauwen.

 

De feestdagen komen steeds dichter bij, de kerstboom wordt opgetuigd, de kaarsjes gaan aan, de feestjurk mag weer uit de kast en elke dag gaat er een deurtje open van de Babor Adventskalender. Sinds een week gebruik ik weer iets nieuws, een crème die mijn huid lekker met de kerstboom en kaarsjes mee laat stralen.

Morgen mooier dan gisteren met Anti-Aging Reversive.Beleef de nieuwe REVERSIVE anti-aging verzorging op heel intensieve wijze.
In een buitengewone behandeling met verwennende massages. Volg nu ook
het unieke stappenplan en ervaar de weldaad voor uw huid.

Onze Babor Skinovage Px treatments zijn gericht op de verschillende huidtypes en de daarbij behorende behoeftes van de huid. Laat u adviseren en ontdek uw individuele verzorgingssysteem. Wij Bekijken eerst de 2 belangrijkste kenmerken van de huid.
Het huidbeeld en de toestand van de huid.

De cosmetische Micro Needling is een behoedzame anti-aging behandeling, die het mogelijk maakt om zeer effectieve werkstoffen zoals hyaluronzuur beter in de huid te brengen. De huid vormt aan de oppervlakte van nature een beschermingslaag tegen invloeden van buitenaf.

Op een ontspannen manier je overtollige centimeters,vetmassa en gewicht verliezen en een strakkere huid, in een superieur afslankpak. Door middel van: Infrarood, druk en wave-luchtdruk massage en elektro-pads. Deze is gezien en getest is het programma Fit4 You op RTL.4. De test werd positief bevonden.

Een van onze populairste behandelingen op dit moment is de SUDATONIC-behandeling voor detox, afslanking en verstrakking van het lichaam. Voor wie deze behandeling nog niet kent, lichten we ze graag even toe. Kort samengevat komt het erop neer dat u centimeters verliest zonder enkele inspanning.

Rimpels, droge huid, pigmentvlekken, rosacea, psoriasis, acne, grove poriën etc. HydraFacial™ verbetert alle huiden. De aanmaak van nieuw collageen, de verdikking van de levende huidlaag en de vermindering van pigmentatiestoornissen zijn wetenschappelijk vastgesteld en bewezen. 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren